Jenni @

23.8. Taiteiden yö / Hotelli- ja ravintolamuseo klo 17.30 | 18.30 | 19.30 | 20.30

JUURIA ELÄMÄN ÄÄRIPÄISTÄ

Runonlausuntaesitys, joka pohjautuu elämänsä ääripäissä olevien ihmisten kertomuksiin ja sanoihin. Esitystä varten on kerätty materiaalia polvenkorkuisilta, elämäänsä vasta aloittelevilta ajattelijoilta, joiden huomiot maailmasta ja sen ilmiöistä ovat vinkeitä ja osuvia, sekä heiltä, jotka ovat ehtineet pitkän elämän aikana viisastua, kokea ja löytää juuria leivästä, puiden alta sekä omasta itsestään ja maailmasta. Lasten ja vanhusten kertomusten ja tekstien pohjalta runoilijat Tiina Jokelainen ja Jenni Nikinmaa ovat kirjoittaneet runoja, jotka käyvät vuoropuhelua erilaisten kokemusten kautta, ja tuovat esille juurien moninaisuutta. Taiteiden yön esityksissä keskitytään erityisesti leivän juuriin ja siihen, millä tavalla leipä erilaisten ihmisten elämässä näyttäytyy.

15.9.2018 Poetry Slam SM @ Korjaamo klo 19.00 -> 

(Hui!) (Ehkä selviän hengissä)

Published by jennitiera

I'm a playwright & poet from Finland and in love with Ireland. My work is often beautiful and disturbing, and some of the writers I've been compared to are Suzan-Lori Parks, Sarah Kane, Virginia Woolf - to name the three I'm most aspiring to reach while learning more about how words, rhythms, sentences, ideas, embodiments and wilderness tie together as works of literature.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: