Hullun naisen seikkailurunoja raitiovaunussa 23.5. klo 18.00

Tislaamo – Distillery Barin tiede- ja taideraitiovaunussa

Työpajankatu 2a R3, 00580 Helsinki, Finland

Lavarunoilija Jenni Nikinmaa esittää runojaan, joissa kuljetaan lasikengät jalassa kapakoissa ja punaisilla lyhdyillä, vinksahtaneissa satumaailmoissa, joissa kaikki on totta eikä mikään oikeastaan pidä paikkaansa. Samalla esitys on henkilökohtainen keskisormennäyttö vallankäytölle ihmissuhteissa ja yhteiskunnassa, uhmakas ja kepeä vastalause kaikille niille kerroille, kun saa kuulla olevansa ”hullu nainen” tai muuten vain viallinen ihminen.

Seikkailu tarkoittaa ihmisten ja tilanteiden kohtaamista ja vastaanottamista sellaisena, kuin ne ovat. Seikkailu on epävarmuudesta nauttimista, unohtuneita avaimia ja vesilätäköitä takin hupussa. Seikkailu on vaarallista, kiellettyä ja kummallista. Seikkailu on parasta maailmassa.

Jenni Nikinmaa on runoilija, lavarunoilija ja käsikirjoittaja Helsingistä, Koneen Säätiön #rohkeatekijä ja hullu nainen, joka haluaa kasvaa koko ajan avoimemmaksi ja kärsivällisemmäksi. Lavarunoilijana Jenni on valovoimainen esiintyjä, joka on voittanut Poetry Slamin mestaruudet sekä Helsingissä että Lahdessa.

Runoilta on Teurastamon alueella sijaitsevan Helsinki Tislaamon taide- ja tiederatikan ensimmäinen ohjelmallinen ilta avajaisten jälkeen, joten valtavan iloisina ja ylpeinä sanomme lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Published by jennitiera

I'm a playwright & poet from Finland and in love with Ireland. My work is often beautiful and disturbing, and some of the writers I've been compared to are Suzan-Lori Parks, Sarah Kane, Virginia Woolf - to name the three I'm most aspiring to reach while learning more about how words, rhythms, sentences, ideas, embodiments and wilderness tie together as works of literature.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: